lauantai 21. helmikuuta 2015

WANHAT 2015

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 Viikko sitten perjantaina olin yksi niistä ihmisistä, jotka sai viettää prinsessapäivää aka wanhojen tansseja. Yks syy miks lukioon menin oli just tää päivä. Ja ihan vinkkinä tuleville wanhoille, jos meette kouluun jossa on tsiljoona tyttöö ja kaks poikaa kannattaa jo heti ekana päivänä hyökätä poikien kimppuun ja varata se pari. Tai jos joku poika pyytää sua kannattaa suostua, vaikka se ei nyt se koulun komein poika oliskaan. Itte kysyin 16 eri poikaa joista kaikilta tuli kielteinen vastaus. Siinä sitten iski jo paniikki, että tuun viettään tän perjantain sohvalla nenäliinapaketin ja ben&jerrysin kanssa. Lopulta tanssin kaverin kaverin kaa, pojan, jonka olemassaolosta en ollu tienny ennen marraskuuta… Ekat reenit oli kieltämättä aika awkward, mutta siinä sitten ku oppi tunteen paria niin oli kyl älyttömän hauskaa.
 Koko perjantai meni ihan älyttömän nopeesti! Mulla oli kampaaja vasta ysin jälkeen, joten sain nukkuu pitkään. Aamupäivällä meillä oli tanssit koululla ykkösille ja opettajille, näin omasta mielestä ne meni vähän plörinäks... Iltapäivällä tanssittiin Koskarin keskusaukiolla. Olin muutama vuos sitten kattoon Koskarissa kaverin wanhoja ja oli kyl hienon näköstä. Kauheesti en ajatellu sitä, että voisin joku päivä itte olla siellä tanssimassa. No, niin vaan kävi, et reivattiin omaa tanssia keskellä kaikkia. Koskarin tanssit oli kyl hauskat! Oli kiva chillaa kauppakeskuksessa prinsessamekko päällä, monet tuli sanoon että "kyllä ootte kauniita tyttöjä" ja muutama pikkutyttökin tuli ihasteleen mun pinkkiä prinsessamekkoo. Olin kuulemma Prinsessa Ruusunen :)
  Illalla tanssittiin Tampere areenalla. Muutama pikkuvinkki taas tuleville tanssijoille, ei kannata kengän kärkiä tökkiä tanssiparin kenkiin koska se sattuu, lisäks jos oot epävarma siitä että pysyykö kengät jalassa kannattaa ne jotenkin teipata… Siinä vaiheessa kun teet Tuhkimot kesken tanssin ei kauheesti enää hymyilytä. Kannattaa myös keskittyä omaan tanssimiseen & pariin eikä vilkuilla vieraisiin, vaikka se maailman söpöin poika tanssis viereisessä ryhmässä…
  Wanhojen päivä on kyl ehdottomasti ollu lukion paras päivä tähän mennessä! Ihan jo sen takia kannattaa valita lukio, hehe.

4 kommenttia:

  1. voiii oot ollu kyllä niin kauniina!♥ aivan ihana mekko :-)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kivoja kuvia! :) Sulla on ihan mielettömän ihana mekko <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista