keskiviikko 2. joulukuuta 2015

LUUKKU 2 - LINK YOUR BLOG

Image and video hosting by TinyPic

 Toinen luukku on tylsästi "linkkaa blogisi". Joulukuun stressiä on hauska päästä pakoon blogimaailmaan, samalla aina on virkistävää päivittää lukulistaa. Teillä on nyt 16.12. aikaa linkata oma tai vaikka kaverin blogi pienen kuvauksen kera. Esittelen muutaman esittelemisen arvosen blogin täällä :) kuva (c)

7 kommenttia:

 1. http://writtenbyneea.blogspot.fi/

  Kuusitoista kesää nähnyt tyttö pitää blogia, joka pyörii rakkaan harrastuksen - valokuvauksen ympärillä. Blogista löytyy niin potretteja kuin keikkakuvia, sekä välillä vähän syvällisempää analysointia.

  VastaaPoista
 2. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 18 - vuotias kameran molemmilla puolilla viihtyvä tyttö. Postauksissa on paljon kosmetiikkaa, muotia ja muuta tyttöjen hömppää, mutta myös vähän syvällisempääkin pohdiskelua.

  VastaaPoista
 3. http://maijukristiina.blogspot.fi/

  TAMPERE, 22, LIFESTYLE <3

  VastaaPoista
 4. http://saijis.blogspot.fi/

  Positiivisuutta muihin tartuttava 21-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 5. http://marjukkakatariina.blogspot.fi

  20-vuotiaan nuoren naisen monipuolinen lifestyle- ja matkablogi. Lukuvuonna 2015-2016 teen vapaaehtoistöitä Ghanassa, Australiassa ja Japanissa!

  VastaaPoista
 6. Http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  20-vuotias naisenalku kirjoittelee vähän millon mistäkin, oon tosi huono selittää, nii etten pilais ensivaikutelmaa, käy ihmeessä kurkkaamassa kuitenkin :D heh. He heh.

  VastaaPoista
 7. http://neeacamillaa.blogspot.fi

  18-vuotias tyttö kirjoittelee blogia rakkaan harrastuksen valokuvauksen ympärille. Blogi on aika alkuvaiheessa, kun perustin juuri uuden blogin.

  VastaaPoista