torstai 3. joulukuuta 2015

LUUKKU 3 - DEAR SANTA

Image and video hosting by TinyPic

 Kolmannesta luukusta paljastui aamulla hyvä suklaa. Tässä kalenterissa päivän luukku käsittelee joululahjatoiveitani. Kaikista onnellisin olisin, jos saisin viettää rennon joulun perheen kanssa hyvin syöden ja pelaillen lautapelejä. Joulupukin on kuitenkin vaikea tuoda semmoista, joten mietin muutaman lahjan, jota olisi kiva paketista löytää.

 Uusi puhelin. Mun rakas ja hyvin pidetty iPhone 4s alkaa pikkuhiljaa tekemään kuolemaa. Pitkään on ollut mielessä puhelimen vaihto pari mallia uudempaan, joten pukki jos ja kun tämän postauksen luet niin kuusen alle voit tuoda hopeisen iPhone 6 64gb muistilla.

Between Us. One Directionin uusin tuoksu löytyy listalta. Tykkään saada jouluna jotain kosmetiikkaa, joten tämän joulun "hemmottelupaketti" voisi olla tämä.

Levyjä. Oon yks harvoista nuorista, ketä nykyään kuuntelee ja tykkää ostaa CD-levyjä. Vaikka oon oppinut viimesen parin vuoden aikana ahkeraksi Spotifyn käyttäjäksi, tykkään silti laittaa CD:n levysoittimeen ja kuunnella sitä. Pitkä levylista sisältää Danny Saucedon, sekä 5 Seconds Of Summerin uusimpien levyjen lisäksi One Directionia, Ed Sheerania sekä Elias Kaskista & Päivän Sankareita.

Menolippu. Ehkä mun lemppari lautapeli. Rakastan joulussa sitä, kun voi vaan pelata lautapelejä. Tätä peliä oon toivonut jo pitkään. Uudet pelit on aina mukavia, jospa tänä jouluna paketista semmoinen paljastuisi.

Pehmeetä vaatetta. Joululahjojen must juttuihin kuuluu myös pehmeä paketti. Mitään erityisempää toivetta sen suhteen ei ole, uudet yöpaidan housut olisi kiva saada tai polvipituset sukat.

Suklaata. Joulu ilman suklaata? Ei onnistu. Tänä vuonna mun sydämmessä on ollut iso aukko siitä lähtien, kun joulun suklaavalikoima tuli markkinoille. Fazerin joulusuklaata nimittäin ei tänä vuonna myydä levyinä, pelkästään konvehtirasian muodossa. Makuero on huima ja perinteisesti se parempi tuote on vedetty markkinoilta pois. *kyynel* Anyway, suklaata on pakko saada ja paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti